Barkaby Outlet – Stockholm Quality Outlet Barkarby – Billiga märkesvaror butikerna

När du letar efter ett fynd finns det inget bättre ställe att gå till än en ”outletby”. Stockholm Quality Outlet Barkarby är en av de bästa i landet, och här hittar du billiga märkesvaror från några av dina favoritbutiker.

Istället för det klassiska konceptet ”shopping mall” med allt under ett tak är Barkarby en boutiqueby, en outletby efter amerikansk modell där priserna pressas ner främst tack vare butikernas fokus på second hand-sortering, överskott, fjolårsmodeller och provkollektioner mm.

Så oavsett om du letar efter en ny garderob eller bara några bra erbjudanden på heminredning kommer du inte att bli besviken på vad Stockholm Quality Outlet Barkaby har att erbjuda.

Om du letar efter en bra affär på märkesvaror är Barkarby platsen att gå till. Med över 50 olika butiker kan du garanterat hitta det du letar efter till en bråkdel av priset. Du kan förvänta dig rabatter på upp till 70 %, så det är definitivt värt att kolla in.

Förutom den fantastiska shoppingen har Barkarby också bankomater, lekplatser för barn och flera restauranger och kaféer. Amningshörnan är ett utmärkt ställe att ta en paus och koppla av med din bebis. Det finns också gott om gratis parkering, så du behöver inte oroa dig för att hitta en plats. Vare sig du är ute efter ett fynd eller bara en fantastisk dag är Barkarby det perfekta stället att åka till.

Stockholm Quality Outlet är den perfekta platsen för att hitta högkvalitativa, snygga kläder till en bråkdel av det vanliga priset. Med över 60 outletbutiker finns det garanterat något för alla. Butikerna har ett brett utbud av produkter, från vardagliga artiklar till mer specialiserade artiklar som sport- och fritidsutrustning.

Stockholm Quality Outlet Barkarby
Stockholm Quality Outlet Barkarby

Och med ett bekvämt läge mitt i Barkarby shoppingcenter är det lätt att titta in och hitta det du letar efter. Så oavsett om du letar efter en ny outfit för en utekväll eller nya golfklubbor för nästa runda, se till att kolla in Stockholm Quality Outlet.

Barkarby Outlet butiker

Nedan är en tabell med några av de olika butikerna i Barkaby Outlet.

Outlet butikBeskrivning
AbecitaAbecita är ett svenskt varumärke som har tillverkat vackra underkläder sedan 1944.
AcneJeans av hög kvalitet.
Bergans of NorwayBergans of Norway har tillverkat högkvalitativ utrustning för friluftsliv sedan 1908. 
Björn BorgUnder en begränsad tid kan du få 30-60 % rabatt på alla Björn Borg-produkter!
Barkarby Optik & Ur Barkarby Optik & Ur är din one-stop shop för alla dina behov av glasögon.
BoomerangOm du letar efter sportiga och trendiga kläder behöver du inte leta längre än till Boomerang. 
Brands factory outletBrands factory outlet är ett av de mest populära shoppingmålen i staden. Här finns ett brett utbud av kända modemärken, bland annat Levis, Petroff, Miss Sixty, 4 You och Saki.
CD outletCD Outlet är den perfekta platsen för musik- och filmälskare. De erbjuder ett brett urval av cd-skivor och dvd-skivor samt import från USA.
CrossCross är ett högteknologiskt företag för sportkläder som vänder sig till både äldre och barn.
David JonesDavid Jones har ett brett urval av tillbehör som passar alla behov. Från snygga handväskor och plånböcker till praktiska paraplyer och hattar – har något för alla.
EccoEcco är ett populärt varumärke som är känt för sina bekväma och snygga skor.
Filippa KFilippa K är ett modernt modemärke med en minimalistisk estetik. Varumärkets design är ren och elegant, med fokus på kvalitetsmaterial och konstruktion.
FjällrävenFjällrävens outletbutik är det perfekta stället att köpa utrustning för sport, jakt och friluftsliv.
Outlet butiker i Barkaby Outlet

Om du letar efter sportiga och trendiga kläder behöver du inte leta längre än till Boomerang. 

Brands Outlet är den perfekta platsen för modeälskare med en liten budget. Denna fabriksoutletbutik erbjuder kraftigt rabatterade priser på ett brett utbud av kläder, skor och accessoarer från några av de största namnen inom modebranschen. Varumärken som Levis, Petroff, Miss Sixty, 4 You och Saki har alla sina egna outlets på Brands, vilket gör det enkelt att hitta snygga plagg till en bråkdel av det vanliga priset.

Barkarby handelsplats butiker

Barkarby handelsplats, Stockholm Quality Outlet, är ett större köpcentrum som ligger i Stockholm, Sverige. I centrumet finns en rad olika detaljhandelsföretag, bland annat Dormy, Duka Home, Electrolux Home, Elgiganten, Hemtex, Ikea, Intersport, Kappahl, Kvik, Lindex, OnOff, Plantagen, Rusta, Sova, Sportson och Toys r us. Centret erbjuder också en rad tjänster, till exempel en food court och en lekplats för barn. Med sitt bekväma läge och breda utbud av butiker är Barkarby handelsplats ett populärt resmål för både lokalbefolkningen och turister.

Barkarby Quality outlet öppettider

Barkarby Quality Outlet är ett populärt shoppingmål för både lokalbefolkningen och turister. Butiken erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter till rabatterade priser, vilket gör det till ett utmärkt ställe att hitta fynd på kläder, heminredning och mycket mer. Barkarby är öppet måndag till fredag från 11 till 20, lördag från 10 till 17 och söndag från 11 till 17. Öppettiderna kan dock variera något kring större helgdagar. Butiken är helt stängd på midsommarafton, midsommardagen, julafton, juldagen och nyårsafton. Så om du letar efter en bra affär på kvalitetsprodukter, se till att kolla in Barkarby Quality Outlet nästa gång du är i stan.

Hur populärt och bra är Barkarby Outlet?

Barkarby Quality Outlet är ett populärt shoppingmål för både lokalbefolkningen och turister. Butiken erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter till rabatterade priser, vilket gör det till ett utmärkt ställe att hitta fynd på kläder, heminredning och mycket mer. Barkarby är öppet måndag till fredag från 11 till 20, lördag från 10 till 17 och söndag från 11 till 17. Öppettiderna kan dock variera något kring större helgdagar. Butiken är helt stängd på midsommarafton, midsommardagen, julafton, juldagen och nyårsafton. Så om du letar efter en bra affär på kvalitetsprodukter, se till att kolla in Barkarby Quality Outlet nästa gång du är i stan.

Barkarby Outlet parkering

Om du planerar en resa till Barkarby Outlet är parkering en av de första sakerna du bör tänka på. Den goda nyheten är att parkeringen är gratis i upp till tre timmar. Du måste dock visa upp en giltig P-skiva i vindrutan. Om du inte gör det kan du få böter, vilket är något som många har lärt sig den hårda vägen. Vissa har till och med svurit på att aldrig återvända till Barkarby Outlet efter att ha glömt sin P-skiva och fått böter. Så om du planerar ett besök, se till att du kommer ihåg att ta med din P-skiva! Annars kan det hända att du svär en ed på att aldrig återvända.

Karta och vägbeskrivning till Barkarby Outlet

Få vägbeskrivning till Barkarby från Google Maps.

Om du letar efter ett bekvämare sätt att ta dig till Barkaby Handelsplatseller shoppingbyn kan du ta pendeltåget till Jakobsbergs station och sedan ta buss 567. Bussen tar dig dit på nolltid och du behöver inte oroa dig för trafik eller att hitta parkering. Dessutom kan du njuta av landskapet på vägen. Luta dig tillbaka, slappna av och låt bussen ta dig dit du vill.

Barkarby Outlet adress

Adress: Stockholm Quality Outlet, Majorsvägen 2-4, 177 10, Järfälla

Summering

Stockholm Quality Outlet Barkarby är ett utmärkt ställe att hitta erbjudanden på högkvalitativa kläder, skor och accessoarer. Utbudet av butiker är imponerande och priserna är mycket rimliga.

Jag kunde hitta några bra erbjudanden på märkesvaror som jag inte skulle ha kunnat hitta någon annanstans. Den enda nackdelen är att outlet ligger lite avsides, men det är definitivt värt resan om du letar efter en bra affär.

Om du har några kommentarer eller tips om Stockholm Quality Outlet Barkarby och Barkarby Handelsplats med alla dess butiker får du gärna lämna en kommentar!

Lämna en kommentar