Globen Shopping – Info om butiker, öppettider, parkering med mera

Om du letar efter ett ställe att shoppa på i Stockholm bör du kolla in Globen Shopping. Detta köpcentrum ligger vid arenan med samma namn, och här finns cirka 60 butiker och restauranger. Du hittar allt från kläder till elektronik och mat här, så det är ett utmärkt ställe att handla allt du behöver. Och om du behöver hjälp med att hitta runt behöver du inte oroa dig – vi har information om butikerna, öppettider, parkering och mycket mer!

Globen Shopping är ett stort köpcentrum som ligger i Stockholms stadsdel Johanneshov. Utbudet av butiker liknar det du skulle hitta i ett köpcentrum i vilken medelstor svensk stad som helst, med en blandning av butikskedjor och oberoende företag som erbjuder kläder, skor, hemtextilier, elektronik och mycket mer.

Centrumet riktar sig främst till lokalbefolkningen som uppskattar bekvämligheten med att ha allt under ett och samma tak, och som inte har något emot att det inte är särskilt trendigt eller exklusivt.

Om du är turist och bor i Stockholm kanske du vill vandra över till den närliggande stadsdelen Södermalm för lite mer intressant fönstershopping. Men om du letar efter ett ställe där du kan göra lite praktisk shopping för vardagliga saker är Globen Shopping ett utmärkt alternativ.

Om du letar efter ett ställe där du kan ta en bit mat före en konsert på Globen är Globens shoppingcenter ett bra alternativ.

Globen shopping
Globen Shopping i Stockholm.

Med ett brett utbud av restauranger och kaféer finns det något för alla smaker. Restaurang Globen Star erbjuder a’la carte-middagar, medan Blues kitchen & bar serverar smaklig stekt mat. Om du vill ha något annorlunda kan du prova Lebanon Deli eller den grekiska kolgrillbaren.

Om du är sugen på sushi kan du kolla in Globen Sushi. Och för en verkligt autentisk italiensk matupplevelse erbjuder Il Conte vedeldad pizza. Det finns också McDonald’s om du är ute efter något snabbt och enkelt. Vad du än är på humör för kan du garanterat hitta det i Globens köpcentrum.

Globen Shopping parkering

Det är enkelt och bekvämt att parkera vid Globen City. Med över 1500 parkeringsplatser hittar du säkert en plats nära din destination. Och med två timmars gratis parkering har du gott om tid att shoppa, äta eller gå på en föreställning.

Om du är Globen Plus-kund kan du dessutom njuta av gratis parkering hela dagen. Så nästa gång du är på väg till Globen Shopping Centre, se till att utnyttja våra praktiska och prisvärda parkeringsalternativ.

Butiker i Globen Shopping

Globen Shopping är ett av de största köpcentrumen i Stockholm och här finns en mängd olika butiker och företag. Köpcentret är indelat i fyra huvuddelar: Norra gården, Södra gården, Östra gården och Västra gården.

I den norra gården finns en food court, en biograf och en mängd olika butiker som säljer kläder, kosmetika och elektronik. I South Court finns en mängd restauranger, kaféer och butiker som säljer böcker, musik och andra varor.

I East Court finns en stormarknad, ett varuhus och en mängd mindre butiker. I West Court finns slutligen en järnaffär, en djuraffär och flera andra affärer. Vare sig du letar efter matvaror, kläder eller precis vad som helst annat kan du garanterat hitta det på Globen Shopping.

Nedan är en guide till de olika butikerna i Globen Shopping:

Globen Shopping butiker

Globen Shopping butikBeskrivning
AccentAccent-butiken i Globen Shopping är den perfekta platsen för att hitta prisvärda och snygga kläder för både män och kvinnor.
BikBokBik Bok är en modeåterförsäljare som erbjuder de senaste trenderna till ett bra pris.
GlitterGlitter-butiken i Globen Shopping är det perfekta stället för att hitta snygga och prisvärda kläder för hela familjen.
GuldfyndDu hittar ett stort antal vackra smycken att välja mellan, och priserna är mycket rimliga.
IndiskaHärligt mode med inspiration från Indien.
KlockmästerKlockmäster är en klockbutik i Globen Shopping, och det är det perfekta stället för att hitta en unik klocka till hemmet eller kontoret.
SynsamSynsam är ett utmärkt ställe att handla glasögon och solglasögon på. De har ett stort urval av bågar att välja mellan.

Butiker inom Hem, Fritid och Sport i Globen Shopping

Det råder ingen brist på shoppingalternativ på Globen Shopping, oavsett om du letar efter hemvaror, fritidsartiklar eller sportutrustning.

Hembutiken är en enda kontaktpunkt för alla dina hushållsbehov, från möbler och vitvaror till köksutrustning och heminredning.

Om du vill koppla av och ha lite kul har fritidsbutiken ett stort urval av böcker, spel, leksaker och mycket mer.

Och om du är en aktiv person eller idrottsman har sportbutiken allt du behöver för att förbereda dig för nästa match eller träningspass. Oavsett vad du vill handla har Globen Shopping allt.

Butiker inom Mode, skor och kläder i Globen Shopping

Globen shopping är ett utmärkt ställe att hitta moderiktiga skor och kläder. Butikerna i Globen erbjuder ett brett utbud av stilar som passar alla smaker, och priserna är mycket konkurrenskraftiga.

Dessutom är butikerna i Globen alltid uppdaterade med de senaste modetrenderna, så du kommer garanterat att hitta något som du älskar. Vare sig du letar efter ett par nya skor eller en komplett garderobsbyxor är Globen shopping den perfekta platsen att börja ditt sökande på.

Butiker inom Hälsa & skönhet i Globen Shopping

Globen Shopping är hemvist för ett stort antal hälso- och skönhetsbutiker, vilket gör det till den perfekta platsen för att hitta allt du behöver för att se ut och känna dig bäst.

Oavsett om du letar efter en ny doft eller en ny hudvårdsrutin kan du säkert hitta det du söker i Globen Shopping. Och med så många butiker att välja mellan hittar du garanterat den perfekta matchningen för din unika stil.

Så oavsett om du letar efter en lyxig salong eller en mer avslappnad skönhetsbutik har Globen Shopping allt du behöver. Och med bekväm parkering och massor av andra shoppingalternativ i närheten är det lätt att göra en dag av det.

Så kom ner till Globen Shopping och se vad all uppståndelse handlar om!

Öppettider Globen Shopping

Globen Shopping har öppet måndag till fredag kl. 10-19, lördag kl. 10-17 och söndag kl. 11-17.

Ica Globen, en stor livsmedelsbutik, är öppen alla dagar i veckan från 8 till 21. Öppettiderna kan variera på röda dagar.

Se den officiella globenshopping.sesidan för mer information om öppettider under större helgdagar.

Lämna en kommentar