Stickade tröjor 2021, billiga och bra

Stickade tröjor hör till höstens och vinterns mode och är helt klart ett av mina personliga favoriter när det gäller kläder som man gärna börjar använda under hösten. Ofta köper jag på mig något för mycket, vilket medför att det blir viktigt att vara prismedveten samt kräsen vad gäller både kvalitet och pris på de stickade tröjor som man köper.

Den bästa lösningen för oss är då att köpa stickade tröjor online på nätet. De allra flesta av de större outlet butikerna som säljer stickade tröjor på nätet har ett sortiment som innefattar många av de större klädmärkena med tröjor av hör kvalitet till rejält reducerade priser.

Tips på butiker – Köp snygga och billiga stickade tröjor för dam och herr online på nätet

Nedan hittar du aktuella tips på webbutiker vilka säljer både billiga och högkvalitativa stickade tröjor från kända klädmärken online på nätet.

Ellos är ett av de mest etablerade företagen som bedriver outlet försäljning
av kläder online. Här kan du utan problem hitta flera olika stickade tröjor till bra pris och hög kvalitet. Förutom traditionella stickade tröjor säljer dom även cardigan för tjejer och kvinnor riktigt billigt. Hos Ellos brukar det alltid finns en Outlet avdelning öppen online där du kan göra riktiga fynd på 70-80% av originalpris.

Fashionisland är en annan butik på nätet, vilken till största delen har riktat in sig på mode för män. När du besöker deras kan du välja mellan att köpa bl.a. stickade tröjor, cardigans och koftor från klädmärken som Dr Denim, Cheap Monday och Red Collar Project. Förutom ett stort utbud av snygga stickade tröjor så erbjuder Fashionisland mängder av annat trevligt mode för killar, herrar och män.

Halens är, liksom Ellos, ett av de mest etablerade varuhusen på nätet vilka säljer riktigt bra och billiga kläder på nätet. Om du vill köpa stickade tröjor till bra pris och med hög kvalitet rekommenderar vi dig ett besök även här. Halens utbud av stickade tröjor är riktigt bra för barn, herr och dam.

Det finns utöver dessa tre klädbutiker många fler vilka säljer stickade tröjor samt andra höstkläder och vinterkläder till outlet priser.

Rolig fakta kopplat till just stickade tröjor är att de tidigaste spåren man har hittat av stickade tröjor kommer från Peru. Dessa spår är daterade till ett par hundra år innan Jesu födelse. dagens stickade tröjor har dock sina rötter omkring medelhavet. I Sverige introducerades vi för olika former av stickade tröjor omkring mitten av 1500-talet.

Tillverkning av stickade tröjor i Sverige kom igång först omkring 1650 och i börjar var plagg som stickade tröjor, mössor, vantar och annat klassat som “lyxprodukter” och knappast trendigt. Först under tidigt 1900-tal blev stickade kläder något som “vanligt folk” hade råd
med.

Lämna oss gärna ett meddelande om du har egna tips på var man kan köpa billiga och bra stickade tröjor.

Lämna en kommentar