Upptäck Pulsar Digex N455 – Det Perfekta Digitala Natt-/Dagsiktet

Pulsar Digex N455 är det ultimata digitala natt-/dagsiktet som passar perfekt för alla dina jakt- och observationsbehov.

Med detta siktets fantastiska night vision-funktion kan du se klart och tydligt även under de mörkaste nätterna.

Night vision arbetar genom att förstärka det befintliga ljuset, vilket ger dig en kristallklar bild, och överträffar därmed termiska kikarsikten som bygger på värmeutsöndring.

Pulsar Digex N455 är ännu ett kvalitetsprodukt från Pulsar, ett namn som är synonymt med tillförlitliga och högpresterande kikarsikten.

Varför Välja Pulsar Digex N455?

Pulsar Digex N455 är det bästa valet när det gäller nattsikten. Med fördelarna med Night Vision kan du lätt utforska naturen och jaktmiljön även under de mörkaste förhållandena.

En av anledningarna till att välja Pulsar Digex N455 är dess enkla användningsfunktioner. Du behöver inte vara en expert för att njuta av den oöverträffade bildkvaliteten och de avancerade funktionerna.

När det gäller bildkvalitet och teknologi kommer Pulsar Digex N455 inte göra dig besviken. Med toppmoderna funktioner och en OLED-skärm kan du förvänta dig en överlägsen visuell upplevelse både dag och natt.

Pulsar Digex N455 genomgång

Fördelarna med Night Vision

Night Vision är en fantastisk fördel med Pulsar Digex N455. Med sin avancerade teknik kan du se i totalt mörker och ha ökad synlighet under nattliga äventyr.

Fördelen med Night Vision är att du kan observera och upptäcka djurliv och andra objekt på avstånd som annars skulle vara svåra att urskilja i mörker. Det ger dig en fördel när du utforskar naturen även under dygnets mörkaste timmar.

Pulsar Digex N455 erbjuder enklare och mer tillförlitlig användning tack vare sin night vision-funktion. Du kan vara säker på att utrustningen ger dig klara och tydliga bilder under alla förhållanden, vilket inte bara förbättrar din upplevelse utan också din säkerhet.

Enkelt Att Använda

Pulsar Digex N455 är inte bara ett fantastiskt nattsikte, det är också otroligt enkelt att använda. Med intuitiva kontroller och en användarvänlig gränssnitt kan du snabbt och smidigt utforska alla funktioner och dra nytta av dess imponerande prestanda.

En av de bästa sakerna med Pulsar Digex N455 är dess enkla användning. Du behöver inte vara en expert för att kunna använda det effektivt. Bara några få tryck på knapparna och du har tillgång till fantastiska bildkvalitet och en rad imponerande funktioner.

Tack vare sin enkla användning är Pulsar Digex N455 perfekt för både nybörjare och erfarna användare. Du kan snabbt anpassa inställningarna och börja njuta av äventyren direkt utan att behöva krångla med komplicerad teknologi.

Toppteknologi För Oöverträffad Bildkvalitet

Pulsar Digex N455 använder toppteknologi för att ge en oöverträffad bildkvalitet. Med den här enheten kan du vara säker på att få tydliga och skarpa bilder oavsett om det är dag eller natt.

Med sin överlägsna bildkvalitet och OLED-skärm levererar Pulsar Digex N455 en visuell upplevelse som är svår att överträffa. Du kommer inte att missa några viktiga detaljer när du använder detta sikt.

En av de fantastiska funktionerna hos Pulsar Digex N455 är den integrerade videomöjligheten. Detta innebär att du kan enkelt fånga och filma dina äventyr utan att behöva använda en separat enhet. Ta med dig denna nattsikte på dina utomhusäventyr och dokumentera dina minnen.

Utforska Siktets Funktioner Och Specifikationer

Pulsar Digex N455 har en OLED-skärm som ger överlägsen bildkvalitet för enklare och tydligare sikte i mörker.

Pulsar Digex N455

Med sin magnifika förstoring och digitala zoom möjliggör Pulsar Digex N455 detaljerad observation och inzoomning på avstånd.

En annan imponerande funktion hos Pulsar Digex N455 är dess integrerade videomöjlighet som låter dig fånga och filma dina äventyr.

Överlägsen Bildkvalitet Med OLED-Skärmen

Med Pulsar Digex N455 kan du förvänta dig överlägsen bildkvalitet tack vare OLED-skärmen. Den ger en skarp och tydlig bild, vilket är perfekt för användning under både dag och natt.

En av de främsta fördelarna med Pulsar Digex N455 är den imponerande bildkvaliteten som erbjuds genom OLED-skärmen. Du kommer att uppleva enastående detaljer och kontrast i dina bilder och videos.

Med den avancerade OLED-skärmen på Pulsar Digex N455 kan du förvänta dig överlägsen bildkvalitet. Den ger klara och levande bilder samt en imponerande skärpa, och du kommer inte att bli besviken över resultatet.

Magnifik Förstoring Och Digital Zoom

Med Pulsar Digex N455 kan du uppleva magnifik förstoring och digital zoom, vilket ger fantastiska detaljer i både natt- och dagsläge.

Den här imponerande funktionen är perfekt för dig som vill fånga avlägsna objekt och zooma in på detaljer, oavsett ljusförhållandena.

Oavsett om du är en erfaren jägare eller en nybörjare, kommer den här funktionen att tillfredsställa ditt behov av att se klart och tydligt på avstånd.

Integrerad Videomöjlighet För Att Fånga Och Filma Dina Äventyr

Pulsar Digex N455 erbjuder en integrerad videomöjlighet som gör det enkelt att fånga och filma dina äventyr. Nu kan du spela in och dela de spännande ögonblicken från ditt nattseende utan besvär.

Med den integrerade videomöjligheten kan du även dokumentera dina jaktupplevelser och analysera dem i efterhand för att förbättra dina färdigheter. Ge dina vänner och familj en inblick i dina äventyr och skapa minnen för livet.

Oavsett om du ska ut på nattliga äventyr eller dagjakt, är Pulsar Digex N455 det perfekta valet. Med sitt avancerade nattseende kan du enkelt filma och fånga dina upplevelser oavsett tid på dygnet.

Njut Av Oöverträffad Hållbarhet Och Konstruktion

Pulsar Digex N455 är designad för att klara olika väderförhållanden, vilket gör den till det perfekta siktet för friluftsentusiaster som inte låter sig stoppas av dåligt väder.

Med sin långa batteritid kan du njuta av obegränsad användning av Pulsar Digex N455 under dina äventyr utan att behöva oroa dig för batteriets livslängd.

Upptäck den oöverträffade hållbarheten och konstruktionen hos Pulsar Digex N455, som gör den till ett pålitligt och hållbart val oavsett vilka utmaningar du står inför.

Designad För Att Klara Olika Väderförhållanden

Pulsar Digex N455 är designad för att klara olika väderförhållanden, vilket gör det till en pålitlig kompanjon oavsett om det är soligt eller regnigt.

Vädret kan vara oberäkneligt, men Pulsar Digex N455 är redo för utmaningen. Med sin välbyggda konstruktion kan du använda det utan oro i olika miljöer.

Oavsett om det är regn, snö eller dimma kommer Pulsar Digex N455 att leverera en klar och tydlig bild. Du kan vara säker på att du inte missar något spännande även i dåliga väderförhållanden.

Lång Batteritid För Obegränsad Användning

Pulsar Digex N455 har en imponerande batteritid som gör det möjligt att använda siktet obegränsat under både dag och natt.

Med lång batteritid behöver du inte oroa dig för att siktet ska dö mitt i användningen, vilket gör det perfekt för utomhusaktiviteter som jakt eller övervakning.

Den långa batteritiden gör även att du kan utforska och upptäcka omgivningen i detalj under längre perioder utan att behöva oroa dig för att batteriet ska ta slut.

Pulsar Digex N455 är ett bra nattsikte med utökad ljuskänslighet

Pulsar Digex N455 är utrustat med avancerad ljuskänslighet, vilket gör det till ett utmärkt val för nattbruk. Det kan enkelt identifiera objekt och ge en tydlig bild även i svagt ljus.

Pulsar Digex N455 är ett bra nattsikte med utökad ljuskänslighet

Med sitt användarvänliga gränssnitt är Pulsar Digex N455 enkel att använda för alla. Du behöver inte vara en expert för att kunna dra nytta av dess fantastiska funktioner och överlägsna prestanda.

Pulsar Digex N455 använder toppmodern teknologi för att erbjuda en oöverträffad bildkvalitet. Du kommer att bli imponerad av den kristallklara och skarpa bilden som visas på OLED-skärmen.

Pulsar nattsikte är lika bra på dagen som på natten

Pulsar nattsikte är perfekt för både dag- och nattliga aktiviteter. Med sin överlägsna bildkvalitet kan du njuta av fantastiska visuella upplevelser oavsett tid på dygnet. Det är det ultimata verktyget för naturälskare och jägare som vill ha en klar och tydlig syn.

Det är enkelt att använda Pulsar Digex N455 oavsett om det är dag eller natt. Du behöver inte byta mellan olika sätt att använda det – det fungerar lika bra i båda ljusförhållandena. Det sparar tid och ger dig möjlighet att fokusera på det du vill observera.

Med Pulsar nattsikte får du enastående bildkvalitet även under dagtid. Du kan få kristallklara bilder och tydliga detaljer oavsett om det är ljust eller mörkt. Det är den perfekta kombinationen av funktionalitet och användarvänlighet.

Digex N455 är ett kompakt nattsikte som påminner om ett vanligt kikarsikte

Pulsar Digex N455 är ett litet och kompakt nattsikte som påminner om ett vanligt kikarsikte. Detta gör det enkelt att använda och bekvämt att bära med sig under jakt eller utforskning.

Med sin avancerade bildteknologi erbjuder Digex N455 en oöverträffad bildkvalitet, vilket gör det till ett överlägset val för nattliga äventyr. Dess OLED-skärm ger en klar och tydlig visning även i mörka miljöer.

En av de intressanta funktionerna hos Digex N455 är dess integrerade videomöjlighet, vilket gör det möjligt att enkelt fånga och filma dina äventyr. Du kan spela in dina jaktupplevelser eller bara dokumentera vackra vyer du stöter på under utforskning.

Pulsar nattsikte är vattentät

Pulsar nattsikte är vattentät, vilket gör det idealiskt för användning i alla väderförhållanden. Du behöver inte oroa dig för att siktet ska bli skadat om det regnar eller om du råkar tappa det i vatten.

Med sin vattentäta design kan Pulsar Digex N455 klara av olika väderförhållanden utan att försämra prestandan. Det är perfekt för jägare och utomhusentusiaster som vill vara redo för alla situationer.

Pulsar nattsikte är utrustat med en vattentät konstruktion som säkerställer att det kan användas i alla väderförhållanden utan att skadas eller tappa prestanda. Så oavsett om det regnar eller snöar kan du fortsätta använda siktet utan bekymmer.

Spela in dina jaktupplevelser

Spela in dina jaktupplevelser med Pulsar Digex N455. Med den integrerade videomöjligheten kan du fånga och filma dina äventyr på ett smidigt sätt. Nu kan du enkelt dela dina spännande jaktögonblick med vänner och familj.

Med Pulsar Digex N455 har du möjlighet att spela in dina jaktupplevelser och koppla kikarsiktet till din mobil. På så sätt kan du streama och dela livevideor direkt från din mobil. Det är ett fantastiskt sätt att dokumentera och minnas dina mest minnesvärda jakttillfällen.

Använd Stream Vision-appen för att få ännu mer ut av dina jaktupplevelser. Med appen kan du enkelt styra och konfigurera ditt Pulsar Digex N455-sikte från din mobil. Du kan också streama livevideor, ta bilder och spela in filmer med bara några få knapptryckningar.

Pulsar Digex N455 går att koppla kikarsiktet till mobilen

Pulsar Digex N455 är inte bara ett avancerat nattsikte, det är också användbart under dagen. Med möjligheten att koppla kikarsiktet till din mobil kan du enkelt dela dina upptäckter och äventyr med andra.

Att kunna koppla siktet till mobilen gör det också lättare att ta bilder och spela in videor av dina jaktupplevelser. Du kan enkelt fånga och filma dina äventyr för att bevara minnena.

Med hjälp av den innovativa Stream Vision-appen kan du strömma och dela livevideor direkt från siktet till din mobil. Du behöver inte längre missa något spännande ögonblick under dina äventyr.

Stream Vision Appen

Stream Vision appen är en av de mest spännande funktionerna i Pulsar Digex N455, vilket gör det enkelt och praktiskt att använda nattsiktet.

Stream Vision Appen

Med Stream Vision appen kan du enkelt ansluta ditt nattsikte till din mobiltelefon och strömma live videobilder från din jakt direkt till din skärm.

Appen ger också möjligheten att spela in dina jaktupplevelser och dela dem med vänner och familj, vilket ger en extra dimension av glädje och minnen.

Motion sensor function

Med funktionen för rörelsesensor kan Pulsar Digex N455 detektera och följa rörelser i mörkret, vilket gör det till det perfekta verktyget för jakt och övervakning på natten.

Rörelsesensorfunktionen gör det möjligt att spara energi genom att kikarsiktet automatiskt går i viloläge när ingen rörelse detekteras, och väcks till liv igen när något rör sig.

Denna avancerade funktion möjliggör snabbare och mer effektiv måldetektering, vilket ger dig en fördel i jaktsituationer och säkerställer att du inte missar något viktigt i mörkret.

Pulsar Digex N455 Teknisk Specifikation:

Sensor: CMOS 1280×720
Objektivdiameter: 42mm
Tubdiameter: 30mm
Förstoring: 4-16x (x4 zoom)
IR: LED 940nm (osynlig)
IR optiska styrka: 250mw
Upplösning: 640×480 pixlar
Synfält: (HxV), grader/m @ 100 m: 6.5?4.9/11.4×8.6
Ögonavstånd: 50mm
Display typ: AMOLED
Upplösning: 1024×768 pixlar
Klickvärde H/V, mm at 100 m: 10
Maximal höjd och vindjustering: 2000mm
Antal utbytbara riktmedel: 10+
Video/foto upplösning, pixel: 1024×768
Video/foto format: mp4 / .jpg
Interntminne: 16 GB
Skyddsnivå IP kod (IEC60529): IPX7
Användningstemperatur °?: -25 – +50
Dimensioner, mm: 388x78x78
Vikt, kg: 0.95
Laddningsport, V: 3.0 – 4.2
Batterityp: Dubbelt Li-Ion B-Pack Mini Power System: 2 A·h Utbyttbara batterier (extrent) / 3.2 A·h batteri (internt)
Kapacitet, mAh: 2000 (extrent)+ 3500 (internt)
Batteritid (vid t=22°C), h *:5h+(vid maximal användning av funktionerna), 8h (vid minimal användning av funktionerna)
Extern strömkälla: 5V
Maximal rekyl som siktet klarar av (Eo), Joul: 6000
Frekvens: 2,4ghz
Standard: 802,11 b/g
Maximalt avstånd för WIFI upptäckt: ca. 15m.

Slutsatser om Pulsar Digex N455

När det kommer till slutsatser om Pulsar Digex N455 kan vi konstatera att det är ett imponerande nattsikte med utökad ljuskänslighet.

En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med Pulsar Digex N455 är att det presterar lika väl på dagen som på natten.

Med sitt kompakta och användarvänliga design liknar Pulsar Digex N455 ett vanligt kikarsikte, vilket gör det bekvämt att använda.

Det är värt att notera att Pulsar Digex N455 är vattentät, vilket gör det till ett pålitligt val även i regniga väderförhållanden.

Lämna en kommentar